In de kantlijn16 okt 2014

Milepaal voor OVMiles

Op 3 oktober meldde het 25.000e lid zich aan bij OVMiles. We zagen ‘m wel aankomen, maar nog niet zó snel en dus deden we spontaan een vreugdedansje. Waarschijnlijk kwam het door de vers gelanceerde ‘Spaar jij al?’-campagne, die je nu in Rotterdam tegenkomt. Daarover gesproken… Spaar jij eigenlijk al?

In de kantlijn29 sep 2014

999.999 + 1

Oh, wat was dat spannend! Al dágen zaten we hier te F5-en tot de miljoenste besteller uit de T-Mobile Shop zich zou melden. En toen, op 17 september om 11:41 was ze opeens daar. Met een Fridge Monkey (een wat?) harkte deze dame het ultieme verrassingspakket van T-Mobile t.w.v. bijna €500,- binnen. Hoera!

In de kantlijn29 sep 2014

Besparen maar...

Van ledlamp tot tijdschakelaar: je vindt het in de nieuwe Bespaarshop van Nuon Exclusief. De shop staat bomvol producten die goed zijn voor jezelf (lees: je portemonnee) én het milieu. En het mooie is: hoe langer je klant bent bij Nuon, hoe meer korting je krijgt. Wij zeggen: win-win!

In de kantlijn29 sep 2014

Leukste Rotterdammer

Na Brabant, Amsterdam en Utrecht ging Leukedingendoen in september op zoek naar de leukste ondernemer van Rotterdam. En tadaa, daar is ze: Fleur Menke, eigenaresse van ‘Opfleuren’. Een lief winkeltje met vrolijke woonaccessoires, gezellige meublementen en uiteraard bloemen tot zover het oog reikt. Typisch gevalletje van Leuk, dus. Gefeliciteerd Fleur!