In de kantlijn5 dec 2014

In ruil voor deze taart...

Wij doen alles als er taart in het spel is, dus ook het bedenken van een verjaardagspost voor Nuon Exclusief. We wilden een post van het sympathieke en feestelijke soort, zodat er allemaal lieve berichtjes binnen zouden stromen. En of dat is gelukt! Er kwamen honderden likes en felicitaties op rijm binnen. Vinden we leuk!

In de kantlijn6 dec 2014

Freelance copywriter of designer?

Bij Doornvogel kunnen we af en toe best wat extra creatieve handen gebruiken. Ben je freelance copywriter of designer, heb je ervaring met e-mailmarketing én word je niet bang van deadlines? Stuur een mail met cv en drie voorbeelden van je werk naar tamara@doornvogel.com (copy) of desda@doornvogel.com (design) en wie weet proosten we binnenkort op een mooie samenwerking. 

In de kantlijn27 nov 2014

Leukste ondernemer van Groningen

We weten al wie de Leukste ondernemer van Brabant, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam zijn, maar nu zoeken we de Leukste ondernemer van Groningen. Waarom? Omdat we ondernemende mensen die hun dromen najagen een mooi platform willen bieden. De winnaar wordt dan ook goed in het zonnetje gezet!

In de kantlijn27 nov 2014

T-Mobile Extra pakt feestelijk uit

De laatste T-Mobile Extra campagne pakte extra feestelijk uit, met nieuwe producten én het gebruik van Pixylon. Hiermee krijgen klanten altijd producten te zien die op voorraad zijn. Wel zo handig bij zo’n succesvolle campagne, net voor de feestdagen!