In de kantlijn23 feb 2015

Must read – The Human Brand

Wat was er eerst, de kip of het ei? In het boek ‘The Human Brand’ wordt o.a. gesteld dat bedrijven loyaal zouden moeten worden aan hun klanten, in plaats van dat klanten loyaal zouden moeten worden aan bedrijven. Een interessante kijk op loyaliteitscommunicatie waar wij het roerend mee eens zijn. Meer lezen over het boek? Kijk dan hier.

In de kantlijn23 feb 2015

Rotterdam loopt warm voor OVMiles

Toen OVMiles begon in januari 2014, waren er 20 partners. En een jaar later waren dat er al 34 en inmiddels staan er meer dan 50 kaartlezers verspreid door heel Rotterdam! En daar blijft het niet bij, want er is veel interesse vanuit andere Rotterdamse ondernemers om zich ook aan te sluiten bij het programma. 

In de kantlijn23 feb 2015

Whatsappen met Leukedingendoen

Omdat het Random Acts of Kindness Day was, stuurden wij onze Leukedingendoen-fans een verrassende mail die gewoon alleraardigst was. Als testje wilden we zien of ze bereid waren de redactie een complimentje via WhatsApp te sturen. We kregen er zeker 200, dus daar werden we best verlegen van! Uit alle app’jes trokken we een winnaar. Bekijk hier hoe we dat deden.

In de kantlijn13 feb 2015

Real time resultaten

Het campaign dashboard van Doornvogel's Dialogue Center geeft onze klanten een real time overzicht van lopende campagnes. Zo krijgen ze meteen antwoord op vragen als 'Hoeveel mensen hebben een eDM geopend en klikken ze goed door?' Het DC geeft ook inzicht in o.a. segmentaties, testresultaten en ingevulde enquêtes. Handig!