In de kantlijn31 jul 2014

Summer Talks met Everaldo

Interview met Everaldo in 'Summer Talks' van DM Media Plein over zijn favoriete campagne, de brievenbus van de toekomst en zijn inspiratiebronnen.

In de kantlijn31 jul 2014

All inclusive met OVMiles

Deze zomer kunnen leden van OVMiles genieten van tientallen zonnige kortingsacties en kans maken op All inclusive arrangementen. Voor de promotie hebben we onder andere abri's, krantenadvertenties, flyers en banners ontwikkeld, die allemaal verwijzen naar ovmiles.nl/zomer. Daar kun je zelf je ideale zomerdag samenstellen. Wij tippen: Zeehondjes spotten met de Fast Ferry van de RET!

In de kantlijn31 jul 2014

Iedereen een ijsje!

Om girale spelers te activeren voor 'Mijn Staatsloterij' en de loyaliteit bij deze groep te vergroten zette Doornvogel voor de Staatsloterij de Zomergeluk-campagne op. Inspirerende geluksmomenten staan hierbij centraal, gekoppeld aan sympathieke prijzen. Als ijskoude verrassing maak je ook nog kans op een bezoek van de Staatsloterij IJsjesbus voor je voetbalteam, of de hele straat!

In de kantlijn31 jul 2014

Hiep hiep hoera!

Leden van Menzis krijgen op hun verjaardag een leuke verrassing: 500 SamenGezond punten, die direct in te wisselen zijn voor leuke (en lekkere!) HEMA producten, of voor een donatie aan KWF Kankerbestrijding. Doornvogel ontwikkelde de verjaardagsmail en een feestelijke landingspagina waar je ballonnen met cadeaus doorprikt om meteen te bestellen.